Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* іспанський солодкий перець 4 шт.
* фаршу з яловичини і свинини 500 г
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* часник 2 зубчіка
* зелень кропу
* яйце 1 шт.
* сметана 2 ст. л.
* сіль, перець
У перцю зрізати верхівку і видалити насіння, товсті прожилки. В миску покласти фарш. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і додати до фаршу. Часник подрібнити і покласти в миску.
Зелень кропу подрібнити і додати у фарш. Покласти рис. Вбити яйце. Додати сметану. Посолити і поперчити за смаком, перемішати до однорідної маси.
Нафарширувати перці отриманою масою. Кожен перець покласти на аркуш фольги, злегка полити олією, загорнути. Перекласти перці на деко.
деко Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати близько години. Готові перці подати до столу, посипавши свіжою зеленню.
Приємного апетиту!