Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
перлова крупа - 1 склянка.;
печериці - 200 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт;
кабачок - 1 шт;
морква - 1 шт;
куряче філе - 200 г;
біле вино - 50 мл;
зелень (кріп,петрушка) - 0.5 пуч.;
сіль і перець - за смаком;
пармезан - 50 г;
оливкова олія - за смаком;
Приготування:
Перлову крупу замочити водою з вечора,якщо збираєтеся готувати на завтрак.Утром промити і зварити згідно рецепту на упаковке.Кабачок і цибулю нарізати невеликими кубиками.
Моркву натерти на середній тертці, трохи обсмажити на маслиновому маслі, додати кабачок.
До кабачків додати нарізані шампіньйони і зелень,влити вино і тушкувати до випаровування рідини під закритою кришкою.
Куряче філе обсмажити на окремій сковороді,додати до овочів разом з перловою крупою.
Все добре перемішати,згасити разом 5 хвилин,вимкнути газ і дати постояти 20-30 минут.Можно обгорнути рушником.
При подачі посипати зеленню і натертим пармезаном.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: lakshmi