Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    перлова крупа - 1 склянка.;
    печериці - 200 г;
    цибуля ріпчаста - 1 шт;
    кабачок - 1 шт;
    морква - 1 шт;
    куряче філе - 200 г;
    біле вино - 50 мл;
    зелень (кріп,петрушка) - 0.5 пуч.;
    сіль і перець - за смаком;
    пармезан - 50 г;
    оливкова олія - за смаком;
    Приготування:
    Перлову крупу замочити водою з вечора,якщо збираєтеся готувати на завтрак.Утром промити і зварити згідно рецепту на упаковке.Кабачок і цибулю нарізати невеликими кубиками.
    Моркву натерти на середній тертці, трохи обсмажити на маслиновому маслі, додати кабачок.
    До кабачків додати нарізані шампіньйони і зелень,влити вино і тушкувати до випаровування рідини під закритою кришкою.
    Куряче філе обсмажити на окремій сковороді,додати до овочів разом з перловою крупою.
    Все добре перемішати,згасити разом 5 хвилин,вимкнути газ і дати постояти 20-30 минут.Можно обгорнути рушником.
    При подачі посипати зеленню і натертим пармезаном.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: lakshmi