Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
200 г гречаної крупи,
5-6 грибів шампіньйонів,
1 голівка ріпчастої цибулі,
5-6 пір ’ їнок зеленого лука,
рослинна олія,
сіль за смаком.
Приготування:
Дрібно нашинковану цибулю обсмажити на рослинній олії.
Додати порізані соломкою печериці. Обсмажувати 2-3 хвилини.
Додати заздалегідь відварену до готовності гречку. Обсмажувати помішуючи ще 2 хвилини. Посолити. Накрити кришкою і зняти з вогню. Дати постояти 5-10 хвилин.
Викласти на тарілку і посипати нашаткованим зеленою цибулею. Подавати до столу.
Приємного апетиту!