Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г гречаної крупи,
    5-6 грибів шампіньйонів,
    1 голівка ріпчастої цибулі,
    5-6 пір ’ їнок зеленого лука,
    рослинна олія,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Дрібно нашинковану цибулю обсмажити на рослинній олії.
    Додати порізані соломкою печериці. Обсмажувати 2-3 хвилини.
    Додати заздалегідь відварену до готовності гречку. Обсмажувати помішуючи ще 2 хвилини. Посолити. Накрити кришкою і зняти з вогню. Дати постояти 5-10 хвилин.
    Викласти на тарілку і посипати нашаткованим зеленою цибулею. Подавати до столу.
    Приємного апетиту!