Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    невеликі кабачки 2 шт.
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    морквина 1 шт.
    м'ясний фарш 250 г
    часник 1 зубчік
    зелень кропу
    тертий сир
    подрібнена зелень кропу
    рослинна або вершкове масло
    сіль, перець за смаком
    У сковороді розігріти олію. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити. Моркву очистити, нарізати дрібним кубиком і додати до цибулі, обсмажити до м'якості.
    В миску покласти фарш і обсмажені овочі. Додати дрібно нарізану зелень кропу і подрібнений часник. Масу посолити і поперчити за смаком, перемішати.
    Кабачки розрізати навпіл, не очищати від шкірки. За допомогою ножа і ложки вирізати частину м'якоті, надавши їм форму човника. Нафарширувати кабачки отриманою масою.
    Покласти кабачки у вогнетривку форму, змащену маслом. Посипати тертим сиром. Поставити форму з кабачками в розігріту до 180-200 градусів духовку.
    Запікати до готовності, близько 35-40 хвилин. Готові кабачки подати до столу зі сметаною.
    Приємного апетиту!