Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
невеликі кабачки 2 шт.
ріпчасту цибулю 1 шт.
морквина 1 шт.
м'ясний фарш 250 г
часник 1 зубчік
зелень кропу
тертий сир
подрібнена зелень кропу
рослинна або вершкове масло
сіль, перець за смаком
У сковороді розігріти олію. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити. Моркву очистити, нарізати дрібним кубиком і додати до цибулі, обсмажити до м'якості.
В миску покласти фарш і обсмажені овочі. Додати дрібно нарізану зелень кропу і подрібнений часник. Масу посолити і поперчити за смаком, перемішати.
Кабачки розрізати навпіл, не очищати від шкірки. За допомогою ножа і ложки вирізати частину м'якоті, надавши їм форму човника. Нафарширувати кабачки отриманою масою.
Покласти кабачки у вогнетривку форму, змащену маслом. Посипати тертим сиром. Поставити форму з кабачками в розігріту до 180-200 градусів духовку.
Запікати до готовності, близько 35-40 хвилин. Готові кабачки подати до столу зі сметаною.
Приємного апетиту!