Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Кабачок або цукіні - 600 г;
Цибуля ріпчаста - 2 шт;
очищений Часник - 3-4 зуб.;
Лимонний сік - 1.5 ч.л.;
Сметана - 5 ст.л.;
Рослинна олія - 3-4 ст.л.;
Сіль,перець (за смаком) ;
Орегано (за смаком) ;
Базилік сушений (за смаком) ;
Зелень(кріп,петрушка) (для подачі) ;
Приготування:
Кабачки нарізати на четвертинки тонкими пластинками
Розігріваємо у сковороді олію, кладемо кабачки,поливаємо лимонним соком і перемішуємо. Смажимо близько 5-ти хвилин.
Додаємо до кабачків нашинковану цибулю й обсмажуємо до м'якості кабачків.
Пропускаємо через прес часник і додаємо його до кабачків,потім сметану, за смаком сіль,перець і спеції - орегано та базилік.
Все перемішуємо й тушкуємо разом кілька хвилин.
Готову страву посипаємо зеленню.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: lakshmi