Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
буряк середнього розміру
кедрові горішки
рукола
м'який козячий сир
шнітт-цибулю або петрушка
олія волоського горіха
сіль
чорний перець
З чим поєднується волоський горіх? Одним з варіантів, які приходять на розум, буде буряк - а якщо до цього дуету додати козиний сир, вийде легка святкова закуска.
Загорніть буряк у фольгу і запечіть до м'якості в духовці при температурі 200 градусів, дайте трохи охолонути, очистіть і наріжте тонкими скибочками.
Викладіть карпаччо з буряка на тарілку, прикрасьте руколою і покладіть зверху козиний сир, змішаний з дрібно нарізаною зеленню.
Полийте маслом волоського горіха і посипте обсмаженими кедровими горішками.
PS: Я навмисне не став вказувати в рецептах пропорції інгредієнтів. А навіщо? Ідіть і візьміть стільки, скільки вам подобається! Для себе адже готуєте, а не для незнайомця, який написав рецепт. А ви як думаєте, має такий підхід право на життя?
Фото і рецепт: Олексій Онєгін