Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Дуже смачний і цікавий картоплю. Ніж-то нагадує запечений на багатті: можна їсти разом з кожуркой або ложкою вибираючи м'якоть.
Нам знадобиться:
1 кг картоплі (12-13 невеликих картоплин),
1,5 ст.л. солі,
1,5 ст.л. борошна
Приготування:
Розігріти духовку до 200 ° C, застелити деко для випікання фольгою. Картопля дуже ретельно вимити (щіткою під проточною водою). Не чистити і не сушити!
У мисці змішати борошно із сіллю. Кожну мокру картоплину гарненько обваляти в борошні з сіллю так, щоб вся вона була покрита сумішшю.
Викласти картоплю на деко і запікати в духовці 40-60 хв (залежить від розміру і сорти картоплі).
Фото і рецепт: horo6aya