Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Спробуйте приготувати печена картопля, як на багатті. Така картопелька не тільки ефектно виглядає, але ще й дуже смачна!
Інгредієнти:
Картопля (одинаковогоразмера) - 1,5 кг;
Борошно пшеничне - 3 ст.л.;
Сіль ( або адигейська сіль) - 2 ст.л.;
Сметанний соус (за смаком і бажанням) ;
Картоплю ретельно помити.
В поліетиленовому пакеті змішати сіль і борошно. Я пробувала готувати і з звичайною сіллю і з адигейської,виходить смачно по-будь-кому.
Скласти МОКРИЙ картопля в пакет.
Зав'язати і добре струснути, щоб соляно-борошняна суміш обволокла картоплю.
Викласти картоплю на лист або у форму для запікання, поставити в розігріту духовку. Випікати при температурі 200 градусів до готовності. Приблизно близько години.
Готовність картоплі перевіряємо дерев'яної зубочисткою.
Подати картопля зі сметанним соусом з зеленню або з рослинним, вершковим маслом із зеленню і часником.
Фото і рецепт: Олена М.