Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Спробуйте приготувати печена картопля, як на багатті. Така картопелька не тільки ефектно виглядає, але ще й дуже смачна!
    Інгредієнти:
    Картопля (одинаковогоразмера) - 1,5 кг;
    Борошно пшеничне - 3 ст.л.;
    Сіль ( або адигейська сіль) - 2 ст.л.;
    Сметанний соус (за смаком і бажанням) ;
    Картоплю ретельно помити.
    В поліетиленовому пакеті змішати сіль і борошно. Я пробувала готувати і з звичайною сіллю і з адигейської,виходить смачно по-будь-кому.
    Скласти МОКРИЙ картопля в пакет.
    Зав'язати і добре струснути, щоб соляно-борошняна суміш обволокла картоплю.
    Викласти картоплю на лист або у форму для запікання, поставити в розігріту духовку. Випікати при температурі 200 градусів до готовності. Приблизно близько години.
    Готовність картоплі перевіряємо дерев'яної зубочисткою.
    Подати картопля зі сметанним соусом з зеленню або з рослинним, вершковим маслом із зеленню і часником.
    Фото і рецепт: Олена М.