Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    картопля відварена "в мундирі" 4 шт.
    яйця 1 шт.
    сіль, перець за смаком
    для начинки:
    печериці 150 г
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    сир 100 г
    олія для смаження
    борошно
    Картоплю відварити, охолодити, очистити і розім'яти в пюре. Додати яйце. Масу посолити, поперчити і перемішати.
    Шампіньйони і цибулю нарізати дрібним кубиком і обсмажити до готовності в рослинній олії.
    Тертий сир натерти і додати до грибів з цибулею, перемішати. Беремо невелику кількість картопляної маси, в середину кладемо грибну начинку.
    Формуємо биточки, обвалюємо їх в борошні. Обсмажуємо з двох сторін на розігрітій сковороді.
    Подавати зі сметаною і свіжою зеленню.
    Приємного апетиту!