Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
картопля відварена "в мундирі" 4 шт.
яйця 1 шт.
сіль, перець за смаком
для начинки:
печериці 150 г
ріпчасту цибулю 1 шт.
сир 100 г
олія для смаження
борошно
Картоплю відварити, охолодити, очистити і розім'яти в пюре. Додати яйце. Масу посолити, поперчити і перемішати.
Шампіньйони і цибулю нарізати дрібним кубиком і обсмажити до готовності в рослинній олії.
Тертий сир натерти і додати до грибів з цибулею, перемішати. Беремо невелику кількість картопляної маси, в середину кладемо грибну начинку.
Формуємо биточки, обвалюємо їх в борошні. Обсмажуємо з двох сторін на розігрітій сковороді.
Подавати зі сметаною і свіжою зеленню.
Приємного апетиту!