Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Тертий картопля використовується в багатьох європейських країнах. Хрусткі, смачні, ситні коржі люблять і дорослим і дітям. Спробуйте і залишитеся задоволені.
Інгредієнти:
* Картопля (натерти на крупній тертці) - 325 р
* Цибуля зелена (6-8 пір'я) - 1 пуч.
* Яйце куряче - 2 шт
* Сіль за смаком)
* чорний Перець (мелений, за смаком)
* Сир твердий (швейцарський, натерту на крупній тертці) - 125 г
* Масло вершкове - 4 ст. л.
* Олія рослинна - 2 ст. л.
* Борошно пшеничне (без гірки) - 3 ст. л.
Приготування:
Картоплю натерти,цибулю дрібно нарезать.Соединить картопля з луком.Яйца сіль і перець збити. Влити збиті яйця в суміш картоплі та цибулі і добре перемішати.
Додати натертий сыр.Все добре перемішати. До готової картофельно-сирної суміші додати борошно і знову перемішати.
Нагріти сковороду і розтопити масла,вершкове з рослинним. По діаметру сковороди викладаємо приготовану суміш для коржів.
Смажимо з двох сторін до золотистої хрусткої скоринки. Картопляні млинці готові.
За бажанням можна викласти їх на паперовий рушник щоб стікали надлишки масла.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: IZUMRUD