Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
кабачки - 2 шт.
картопля - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 головка
сир сулугуні - 150 гр.
зелень часнику і кінза - по 1\\2 пучку
яйця - 2 шт.
борошно пшеничне - 4 ст. ложки
часник - 1 зубчик
олія рослинна - 4 ст. ложки
перець червоний мелений
сіль
Приготування:
Цибулю і картоплю натріть на крупній тертці і відіжміть з них сік. Кабачки і сулугуні також натріть на крупній тертці. Зелень часник дрібно порубайте.
Змішайте терті овочі з сиром, часником та зеленню, додайте яйця і борошно, посоліть і поперчіть.
На розігріту з маслом сковороду викладайте столовою ложкою масу у вигляді котлет та смажте їх з обох боків до утворення золотистої скориночки.
Подавайте котлети з мацоні або сметаною.
Приємного апетиту!