Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    кабачки - 2 шт.
    картопля - 1 шт.
    цибуля ріпчаста - 1 головка
    сир сулугуні - 150 гр.
    зелень часнику і кінза - по 1\\2 пучку
    яйця - 2 шт.
    борошно пшеничне - 4 ст. ложки
    часник - 1 зубчик
    олія рослинна - 4 ст. ложки
    перець червоний мелений
    сіль
    Приготування:
    Цибулю і картоплю натріть на крупній тертці і відіжміть з них сік. Кабачки і сулугуні також натріть на крупній тертці. Зелень часник дрібно порубайте.
    Змішайте терті овочі з сиром, часником та зеленню, додайте яйця і борошно, посоліть і поперчіть.
    На розігріту з маслом сковороду викладайте столовою ложкою масу у вигляді котлет та смажте їх з обох боків до утворення золотистої скориночки.
    Подавайте котлети з мацоні або сметаною.
    Приємного апетиту!