Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    креветки за 3-6 шт. на порцію
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    помідори-черрі 4-5 шт.
    сметана 2 ст. л.
    тертий сир за смаком
    раковини або кокотницях для запікання
    Креветки відварити до готовності. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії.
    Помідори дрібно нарізати і додати до цибулі. Додати сметану, посолити і поперчити масу за смаком.
    форми або раковини викласти чищені креветки. Зверху покласти овочеву масу. Посипати тертим сиром.
    Поставити форми або раковини в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати до тих пір, поки сир не розплавиться. Подати до столу.
    Приємного апетиту!