Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
креветки за 3-6 шт. на порцію
ріпчасту цибулю 1 шт.
помідори-черрі 4-5 шт.
сметана 2 ст. л.
тертий сир за смаком
раковини або кокотницях для запікання
Креветки відварити до готовності. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії.
Помідори дрібно нарізати і додати до цибулі. Додати сметану, посолити і поперчити масу за смаком.
форми або раковини викласти чищені креветки. Зверху покласти овочеву масу. Посипати тертим сиром.
Поставити форми або раковини в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати до тих пір, поки сир не розплавиться. Подати до столу.
Приємного апетиту!