Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Пропоную вашій увазі мій рецепт маринованих огірків.
Нам знадобиться:
лавровий лист,
перець запашний горошок,
перець чорний горошок,
гвоздика,
кріп,
листя хрону,
часник.
На 1 літр води 1,5 столові ложки крупної солі, 3 столові ложки цукру
підготовлені простерилізованих банки покласти на дно всі спеції, покласти огірки і залити окропом,зверху прикрити кришками, дати постояти 15 хвилин, потім воду злити, додати сіль, цукор в розрахунку на 1 літр води, закип'ятити і знову залити огірки.
Додати 1 столову ложку оцтової кислоти (я чуть чуть не доливаю до країв ложки), закатати, перевернути і залишити охолоджувати.
Моркву в банки кладу для краси, але її чоловік з'їдає із задоволенням.
Фото і рецепт: Лариса Колотовкина