Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Часник - 2-3 зуб.
Приправа (італійські трави, рожевий перець горошком)
Масло вершкове
Горошок зелений (свіжий) - 200 г
Фета - 150 г
Картопля (молодий) - 4-5 шт
Рецепт:
Картопля вимити, обсушити, розрізати вздовж не повністю.
Можна надрізати хрестоподібно.
Миску застелити пекарської папером (так буде зручніше укладати начинку), зверху - картопля.
Змішати горошок, приправу, рожевий перець, часник, порізаний пелюстками, фету шматочками (можна розкришити вилкою), вершкове масло, порізаного кубиками.
Укладаємо начинку на картоплю.
Краю пекарської папери закрутити щільно.
Ставимо спікатися в заздалегідь нагріту духовку.
Запікаємо при 200 г хвилин 40.
Подавати гарячим
Фото і рецепт: Ольга Бабич