Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
молода картопля 500 г
рослинна олія
угорська бекон 125 г
ріпчасту цибулю 1 шт.
печериці 200 г
зелень петрушки
сіль за смаком
Молода картопля як слід промити, не чистити. Картоплю нарізати брусками. У сковороді розігріти олію, покласти картоплю і обсмажувати.
Бекон нарізати і покласти в сковороду, перемішати. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями та покласти в сковороду, посолити і перемішати.
Гриби нарізати і додати до інших інгредієнтів, перемішати і смажити до готовності.
Розкласти картоплю по тарілках, посипати подрібненою зеленню і подати до столу.
Приємного апетиту!