Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* солодкий перець 1/2 шт.
* печериці 6 шт.
* рослинна олія
* м'ясний фарш 400 г
* м'ясистий томат 1 шт.
* вода 1 склянку
* сіль, перець, спеція Італійські травки
* орзо 1 склянку
* оливкова олія 2 ст. л.
У сковороді розігріти невелику кількість олії. Ріпчасту цибулю нарізати невеликими кубиками і покласти в сковороду. Солодкий перець нарізати кубиком і додати до цибулі.
Печериці нарізати і покласти до інших інгредієнтів. Покласти фарш, обсмажити. Томат натерти на терці. Додати томатне пюре в сковороду. Влити воду.
Посолити і приправити італійськими травами, закрити кришкою і тушкувати соус хвилин 10. У сковороді розігріти оливкову олію, покласти орзо і обсмажувати 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
Додати до орзо м'ясний соус, перемішати. Закрити кришкою і тушкувати до готовності пасти - 7-10 хвилин. Готову пасту розкласти по тарілках, посипати тертим пармезаном і подати до столу.
Приємного апетиту!