Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Дуже смачне і корисне блюдо. Перед холодами потрібно-максимуму запасатися вітамінами. В цьому рецепті овочеве рагу є все, що для цього потрібно!
Інгредієнти:
Картопля - 3-4 шт;
Кабачок (невеликий) - 1 шт;
Цибуля ріпчаста - 1-2 шт;
Морква - 1 шт;
Буряк (невелика) - 1 шт;
Солодкий перець - 1-2 шт;
Капуста білокачанна - 400-500 г;
Помідори свіжі - 2 шт;
Паста томатна - 1 ст.л.;
Часник - 2-3 зуб.;
Сіль, чорний перець (за смаком) ;
Олія для обсмажування овочів) ;
Вода або овочевий бульйон ;
Лавровий лист - 1-2 шт;
Рецепт:
Всі овочі потрібно порізати (я ріжу кубиками) і окремо обсмажити на рослинній олії.
Я трохи поєдную: обсмажую спочатку картоплю до напівготовності, потім додати до нього морква, обсмажую до напівготовності моркви і додаю кабачки. Обсмажую всі разом хвилин 6-7.
Капусту я солю і обсмажую разом із солодким перцем - до м'якості.
Далі обсмажую буряк до напівготовності, додаю цибулю, помідори і томатну пасту, розведену у воді.
Потім всі овочі потрібно з'єднати, посолити і поперчити за смаком. Влити трохи води або овочевого бульйону, додати порізану часник, перемішати і тушкувати на слабкому вогні до готовності.
Я тушу зовсім небагато, оскільки люблю коли овочі хрумтять. В кінці додати лавровий лист.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Олена Калініна