Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Дуже смачне і корисне блюдо. Перед холодами потрібно-максимуму запасатися вітамінами. В цьому рецепті овочеве рагу є все, що для цього потрібно!
    Інгредієнти:
    Картопля - 3-4 шт;
    Кабачок (невеликий) - 1 шт;
    Цибуля ріпчаста - 1-2 шт;
    Морква - 1 шт;
    Буряк (невелика) - 1 шт;
    Солодкий перець - 1-2 шт;
    Капуста білокачанна - 400-500 г;
    Помідори свіжі - 2 шт;
    Паста томатна - 1 ст.л.;
    Часник - 2-3 зуб.;
    Сіль, чорний перець (за смаком) ;
    Олія для обсмажування овочів) ;
    Вода або овочевий бульйон ;
    Лавровий лист - 1-2 шт;
    Рецепт:
    Всі овочі потрібно порізати (я ріжу кубиками) і окремо обсмажити на рослинній олії.
    Я трохи поєдную: обсмажую спочатку картоплю до напівготовності, потім додати до нього морква, обсмажую до напівготовності моркви і додаю кабачки. Обсмажую всі разом хвилин 6-7.
    Капусту я солю і обсмажую разом із солодким перцем - до м'якості.
    Далі обсмажую буряк до напівготовності, додаю цибулю, помідори і томатну пасту, розведену у воді.
    Потім всі овочі потрібно з'єднати, посолити і поперчити за смаком. Влити трохи води або овочевого бульйону, додати порізану часник, перемішати і тушкувати на слабкому вогні до готовності.
    Я тушу зовсім небагато, оскільки люблю коли овочі хрумтять. В кінці додати лавровий лист.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: Олена Калініна