Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
паста - 200 г.
гарбуз - 300 г.
цибуля-порей - 50 г.
помідори - 1 шт.
часник - 1 зубчик
рослинна олія - 50-60 г.
сіль - за смаком
перець - за смаком
чебрець зелень - кілька гілочок
курячий або м'ясний бульйон - 1 л.
фрикадельки - 300 г.
пармезан - 10 г.
зелена цибуля - 1-2 пера
У киплячій воді зварити макарони згідно інструкції на упаковці. У сковороді розігріти олію. Гарбуз нарізати кубиком і злегка обсмажити. Цибуля-порей нарізати і додати до гарбузі.
Помідори нарізати кубиком і покласти в сковороду. Часник подрібнити і додати до інших інгредієнтів. Овочі посолити, поперчити і посипати чебрецем. Влити бульйон.
Перекласти все в чашу блендера і збити. Окремо відварити до готовності фрикадельки. Макарони заправити гарбузовим соусом.
Перекласти макарони з соусом на тарілку, зверху викласти фрикадельки, посипати тертим пармезаном і дрібно нарізаною зеленою цибулею. Подати до столу.
Приємного апетиту!