Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
паста (бантики) 200 г
мідії 300 г
креветки очищені 200 г
кальмари 200 г
ріпчасту цибулю 1 шт.
часник 1 зубчік
оливкова олія
1 великий стиглий томат
базилік сушений і свіжий
пармезан
ікра
Приготування:
У сковороді розігріти оливкову олію. Цибулю дрібно нарізати, покласти в сковороду і обсмажити до прозорості. Часник дрібно нарізати і додати до цибулі.
З томату зняти шкірку, дрібно нарізати і покласти до цибулі. Влити 150 мл води, посолити, додати сушений базилік. Закрити кришкою і трохи згасити масу. Потім покласти мідії, готувати 3-4 хвилини.
Кальмари нарізати кружками і покласти в сковороду. Покласти креветки, закрити кришкою і готувати ще 2-3 хвилини - соус готовий. Відварити пасту аль денте, воду злити.
Покласти пасту на блюдо, полити соусом, посипати тертим сиром і прикрасити страву ікрою і листочками свіжого базиліка. Подати до столу.
Приємного апетиту!