Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    паста (бантики) 200 г
    мідії 300 г
    креветки очищені 200 г
    кальмари 200 г
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    часник 1 зубчік
    оливкова олія
    1 великий стиглий томат
    базилік сушений і свіжий
    пармезан
    ікра
    Приготування:
    У сковороді розігріти оливкову олію. Цибулю дрібно нарізати, покласти в сковороду і обсмажити до прозорості. Часник дрібно нарізати і додати до цибулі.
    З томату зняти шкірку, дрібно нарізати і покласти до цибулі. Влити 150 мл води, посолити, додати сушений базилік. Закрити кришкою і трохи згасити масу. Потім покласти мідії, готувати 3-4 хвилини.
    Кальмари нарізати кружками і покласти в сковороду. Покласти креветки, закрити кришкою і готувати ще 2-3 хвилини - соус готовий. Відварити пасту аль денте, воду злити.
    Покласти пасту на блюдо, полити соусом, посипати тертим сиром і прикрасити страву ікрою і листочками свіжого базиліка. Подати до столу.
    Приємного апетиту!