Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    400 г макаронів типу кампанеллы
    120 г бекону
    120 г м'якого козячого сиру
    4 середні червоні цибулини
    2 зубчики часнику
    1 пучок листя чебрецю
    Сіль, перець
    Приготувати пасту в підсоленій воді згідно інструкції на упаковці. Злити воду, відклавши 1 склянку. Бекон нарізати по діагоналі товщиною 2 див і обсмажити на сковороді до утворення коричневої кірочки, потім перекласти на тарілку.
    Додати на сковороду нарізану цибулю, товчений часник, нарізаний чебрець, приправити сіллю і перцем, готувати, помішуючи, до золотистого кольору лука.
    Козячий сир покришити, перемішати з пастою, додати лушпиння суміш і 1 склянку відкладеної води з-під пасти. Зверху посипати беконом.
    Автор: Олена Смирнова
    Фото: marthastewart.com