Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
400 г макаронів типу кампанеллы
120 г бекону
120 г м'якого козячого сиру
4 середні червоні цибулини
2 зубчики часнику
1 пучок листя чебрецю
Сіль, перець
Приготувати пасту в підсоленій воді згідно інструкції на упаковці. Злити воду, відклавши 1 склянку. Бекон нарізати по діагоналі товщиною 2 див і обсмажити на сковороді до утворення коричневої кірочки, потім перекласти на тарілку.
Додати на сковороду нарізану цибулю, товчений часник, нарізаний чебрець, приправити сіллю і перцем, готувати, помішуючи, до золотистого кольору лука.
Козячий сир покришити, перемішати з пастою, додати лушпиння суміш і 1 склянку відкладеної води з-під пасти. Зверху посипати беконом.
Автор: Олена Смирнова
Фото: marthastewart.com