Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
(на 2 порції)
патисони 2 шт.
яловичина 200 г
морква 1 шт.
ріпчасту цибулю 1 шт.
часник 1-2 зубчики
плавлений сирок "Дружба" 1 шт.
сметана 1 ст. л.
тертий сир
сіль, перець
М'ясо пропустити через м ’ ясорубку. З патисонів зрізати верхівку. Акуратно видалити нутрощі і частина м'якоті. Моркву натерти на терці і обсмажити на рослинній олії.
Додати дрібно нарізану цибулю, обсмажити. Додати овочі до м'яса. Часник подрібнити і додати до фаршу. Посолити, поперчити і перемішати.
Додати тертий сир, перемішати. Сформувати кульки і покласти в патисон. Поверхня змастити сметаною. Кожен патисон загорнути у фольгу.
Поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку, запікати 30-35 хвилин. Потім фольгу відкрити і посипати м'ясо тертим сиром.
Поставити ще на 10 хвилин в духовку. Подати патисони, фаршировані м'ясом до столу.
Приємного апетиту!