Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    (на 2 порції)
    патисони 2 шт.
    яловичина 200 г
    морква 1 шт.
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    часник 1-2 зубчики
    плавлений сирок "Дружба" 1 шт.
    сметана 1 ст. л.
    тертий сир
    сіль, перець
    М'ясо пропустити через м ’ ясорубку. З патисонів зрізати верхівку. Акуратно видалити нутрощі і частина м'якоті. Моркву натерти на терці і обсмажити на рослинній олії.
    Додати дрібно нарізану цибулю, обсмажити. Додати овочі до м'яса. Часник подрібнити і додати до фаршу. Посолити, поперчити і перемішати.
    Додати тертий сир, перемішати. Сформувати кульки і покласти в патисон. Поверхня змастити сметаною. Кожен патисон загорнути у фольгу.
    Поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку, запікати 30-35 хвилин. Потім фольгу відкрити і посипати м'ясо тертим сиром.
    Поставити ще на 10 хвилин в духовку. Подати патисони, фаршировані м'ясом до столу.
    Приємного апетиту!