Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
П'ємонт - прикордонний регіон Італії, і його сусіди - Франція і Швейцарія - вплинули на місцеву кухню. Тут вирощують відмінні овочі та фрукти, які стають основою багатьох блюд.Мне сподобався цей рецепт простотою і пикантностью.Надеюсь, Ви теж його оцініть!
Інгредієнти:
Перець червоний - 2 шт
Куряче філе - 120 г
Часник - 1 зуб.
Помідори черрі - 100 г
Помідори в'ялені - 30 г
Соєвий соус - 20 г
Пармезан - 120 г
Суміш італійських трав - 20 г
Приготування:
Дачний перчик - щільний і соковитий. Ріжемо його навпіл, видалимо насіння і викладаємо у форму.
Куряче філе нарізати кубиками, додати соєвий соус і видавити часточку часнику.
Черрі порізати навпіл, додати в'ялені томати. Нафарширувати перець сумішшю курки і томатів.
Посипати зверху натертим пармезаном і відправити в духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Перець виходить соковитий, курочка ніжною, а томати з часником - це просто щось.
Автор: LaCostena