Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    гриби портобелло 2 шт.
    печериці 2 шт.
    паста орзо 1/2 склянки
    солодкий перець 1/2 шт.
    зелений лук 2 пера
    сир 50 г
    сіль, перець за смаком
    Орзо відварити в киплячій підсоленій воді до стану аль денте. Воду злити. Портобелло промити, обсушити, видалити ніжку і внутрішні перегородки.
    Перець нарізати дрібним кубиком і обсмажити в олії. Печериці нарізати і покласти до перцю, продовжити обсмажування. Зняти сковороду з плити, покласти пасту.
    Зелену цибулю дрібно нарізати і додати до інших інгредієнтів. Покласти тертий сир, масу перемішати, посолити і поперчити за смаком. Нафарширувати гриби.
    Помістити гриби в вогнетривке блюдо, змащений маслом. Запікати в духовці, розігрітій до 180-200 градусів хвилин 15. Гарячі гриби подати до столу.
    Приємного апетиту!