Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
гриби портобелло 2 шт.
печериці 2 шт.
паста орзо 1/2 склянки
солодкий перець 1/2 шт.
зелений лук 2 пера
сир 50 г
сіль, перець за смаком
Орзо відварити в киплячій підсоленій воді до стану аль денте. Воду злити. Портобелло промити, обсушити, видалити ніжку і внутрішні перегородки.
Перець нарізати дрібним кубиком і обсмажити в олії. Печериці нарізати і покласти до перцю, продовжити обсмажування. Зняти сковороду з плити, покласти пасту.
Зелену цибулю дрібно нарізати і додати до інших інгредієнтів. Покласти тертий сир, масу перемішати, посолити і поперчити за смаком. Нафарширувати гриби.
Помістити гриби в вогнетривке блюдо, змащений маслом. Запікати в духовці, розігрітій до 180-200 градусів хвилин 15. Гарячі гриби подати до столу.
Приємного апетиту!