Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* портобелло 1/2 шт.
* шимиджи 50 г
* печериці 4 шт.
* часник 1-2 зубчики
* гострий перець 1/2 шт.
* оливкова олія 50 мл
* баклажани 1 шт.
* цибуля-порей 20 г
* томати 1 шт.
* соєвий соус на смак
* рисова локшина
* паростки гороху або сої
Налити в сковороду оливкова олія. Гострий перець розрізати, видалити насіння, обшпарити і промокнути серветкою. Покласти в сковороду часник і перець. Через 1 хвилину перець прибрати.
Гриби промити, обсушити. Портобелло нарізати пластинами і покласти в сковороду. Потім додати цілі шимиджи. Печериці нарізати пластинами і додати до інших грибів, обсмажувати 10 хвилин.
Цибуля-порей нарізати кільцями і покласти в сковороду. Баклажан очистити, нарізати брусками і покласти в сковороду. В останню чергу покласти нарізану томат. Заправити масу соєвим соусом і тушкувати ще 5 хвилин.
Рисову вермішель залити окропом і дати їй полежати 8-10 хвилин, потім воду злити. З'єднати локшину з грибами і овочами. В останню чергу покласти паростки гороху або сої, перемішати. Розкласти блюдо по тарілках і подати до столу.
Приємного апетиту!