Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Цей грибний соус з вершками і печерицями підійде до запечена в духовці білої риби або до смаженій м'яса з курячих грудок.
Інгредієнти:
* печериці - 250 г;
* гострий перець - 1 стручок;
* вершки 35% жирності - 150 мл;
* чебрець кілька гілочок;
* оливкова олія - 1 столова ложка;
* сіль, мелений чорний перець за смаком.
Печериці вимити і нарізати на тонкі пластини.
Гострий перчик розрізати навпіл, видалити насіння і внутрішні плівки, дуже дрібно порізати.
Я використовувала червоно-зелений, не до кінця визрів гострий перчик. У зв'язку з цим він був не сильно пекучим.
У сковороду налити масло, злегка обсмажити гриби на середньому вогні, додати нарізаний перець. Посолити, поперчити.
Тушкувати на середньому вогні 2 хвилини. Додати вершки і довести до кипіння, зменшити вогонь до слабкого. Готувати грибний соус ще 2 хвилини, постійно перемішуючи.
наприкінці додати дрібно нарізану чебрець.
Фото і рецепт: Господиня