Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    спагетті 250 г
    сіль
    для соусу:
    ріпчасту цибулю 1 шт.
    печериці 150 г
    печінка 300 г
    сіль, перець за смаком
    кетчуп або томатна паста 2 ст. л.
    вершки 200 мл
    пармезан
    базилік
    рослинна олія
    Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії до прозорості. Гриби нарізати скибочками і покласти в сковороду.
    Печінка промити, обсушити і нарізати дрібними шматочками. Викласти печінка в сковороду, перемішати. Додати кетчуп, перемішати.
    Влити вершки, посолити, поперчити і тушкувати до готовності - 10-15 хвилин.
    Відварити спагетті аль денте. Воду злити. Перекласти спагетті в ківш, вилити соус, перемішати і дати трохи постояти.
    Розкласти пасту по тарілках, посипати тертим пармезаном і подрібненим базиліком.
    Подати до столу, приємного апетиту!