Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
спагетті 250 г
сіль
для соусу:
ріпчасту цибулю 1 шт.
печериці 150 г
печінка 300 г
сіль, перець за смаком
кетчуп або томатна паста 2 ст. л.
вершки 200 мл
пармезан
базилік
рослинна олія
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії до прозорості. Гриби нарізати скибочками і покласти в сковороду.
Печінка промити, обсушити і нарізати дрібними шматочками. Викласти печінка в сковороду, перемішати. Додати кетчуп, перемішати.
Влити вершки, посолити, поперчити і тушкувати до готовності - 10-15 хвилин.
Відварити спагетті аль денте. Воду злити. Перекласти спагетті в ківш, вилити соус, перемішати і дати трохи постояти.
Розкласти пасту по тарілках, посипати тертим пармезаном і подрібненим базиліком.
Подати до столу, приємного апетиту!