Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти (на 4 порції):
700 г стручкової квасолі
1 червоний болгарський перець
2 столові ложки оливкової олії
1 скибочка вчорашнього хліба
2 зубчики часнику
сіль
мелений перець
Рецепт приготування:
Зваріть квасоля в підсоленій воді. Злийте воду і відставте.
Солодкий перець промити, нарізати шматочками і покладіть у ступку.
На сковороді з оливковою маслом обсмажте часник, приберіть часник і додайте хліб. Підсмажений хліб і часник покладіть у ступку до перцю.
Додайте трохи води і меленого перцю. Все це добре растолчите в ступці до утворення однорідної соусу.
У тій же самій сковорідці і на тім же маслі обсмажте відварену стручкову квасолю.
Квасоля викладіть на тарілку, додайте соус, перемішайте. Готово!