Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Нам знадобиться:
стручкова квасоля - 1кг;
кабачок - 2шт;
баклажан - 2шт;
морква - 1шт;
цибуля - 1шт;
сіль, перець, трави.
Приготування:
Ретельно моєму квасоля, обрізаємо кінчики і варимо до м'якості в солоній воді. Переварити квасоля нереально. Принаймні у мене не виходило. Але якщо ви, як мій чоловік, не любите, щоб овочі були хрумкими - варіть не менше півгодини.
Поки вариться квасоля - приготуємо овочі. На розігрітій сковороді обсмажуємо порізану цибулю і морква, натерту на крупній тертці. Коли цибулю і моркву стануть м'якими - додаємо в сковороду порізані кабачки і баклажани.
Тушкуємо їх стільки, щоб баклажани стали м'якими. Кабачок за цей час стане вже готовий повністю. Додаємо на сковороду відвареної квасолі, додаємо трохи води і тушкуємо до повної готовності квасолі.
Я тушу так, що кабачки з баклажанами практично стають соусом для квасолі.
Фото і рецепт: horo6aya