Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Нам знадобиться:
    стручкова квасоля - 1кг;
    кабачок - 2шт;
    баклажан - 2шт;
    морква - 1шт;
    цибуля - 1шт;
    сіль, перець, трави.
    Приготування:
    Ретельно моєму квасоля, обрізаємо кінчики і варимо до м'якості в солоній воді. Переварити квасоля нереально. Принаймні у мене не виходило. Але якщо ви, як мій чоловік, не любите, щоб овочі були хрумкими - варіть не менше півгодини.
    Поки вариться квасоля - приготуємо овочі. На розігрітій сковороді обсмажуємо порізану цибулю і морква, натерту на крупній тертці. Коли цибулю і моркву стануть м'якими - додаємо в сковороду порізані кабачки і баклажани.
    Тушкуємо їх стільки, щоб баклажани стали м'якими. Кабачок за цей час стане вже готовий повністю. Додаємо на сковороду відвареної квасолі, додаємо трохи води і тушкуємо до повної готовності квасолі.
    Я тушу так, що кабачки з баклажанами практично стають соусом для квасолі.
    Фото і рецепт: horo6aya