Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
філадельфія 2-3 ст. л.
кінза 2 ст. л.
часник 1/2 зубчіка
інжир 3-4 шт.
мед
Інжир розрізати на 4 частини не прорізаючи до кінця.
В миску покласти сир, додати дрібно нарізану зелень.
Часник натерти на терці або дрібно нарізати і додати до сирної маси, перемішати.
З допомогою ложки розкласти сырно-часникову масу в центр інжиру.
Полити страва медом і подати до столу.
Приємного апетиту!
Страницы
- М'ясні страви
- Рибні страви
- Салати, закуски
- Супы
- Випічка
- Десерти, солодощі
- Овочеві страви
- Овочі в духовці
- Паста з вершково-морквяним соусом і беконом
- Цвітна капуста в сирному соусі
- Картопля дофинуа
- Рисові їжачки
- Святкова закуска з інжиру
- Кабачки, фаршировані м'ясом і овочами
- Маринована капуста з морквою і часником
- Омлет в мультиварки
- Гребінці з овочами
- Запіканка з літніх овочів з фаршем
- Рис з креветками і зеленим горошком
- Квасоля з шпинатом в томатному соусі
- Оладки з капусти і вівсяних пластівців
- Помідори по-тбилисски
- Баклажанні рулетики "Тещин язик"
- Соус кизиловый
- Стручкова квасоля-андалузски
- Карпаччо з буряка з маслом волоського горіха
- Картопля, запечена в "золі"
- Цукіні смажений в сухарях
- Стручкова квасоля з овочами
- Тушкована капуста по-німецьки
- Фаршировані перці з томатами
- Баклажани під томатно-коричною соусом
- Деруни з сиром і зеленню
- Як запекти картоплю в духовці
- Джем з гострого перцю
- Фаршировані кабачки
- Хліб з помідорами
- Дикий рис з кукурудзою
- Картопляна бабка
- Рисова каша з хурмою
- Болгарський перець, заморожений на зиму
- Як фарширувати печериці?
- Гострі баклажани
- Книш з картоплею
- Орзо з м'ясним фаршем і овочами
- Білковий омлет з овочами
- Картопляні часточки з розмарином
- Як капусту тушкувати?
- Запечена картопля
- Картопля запечена з горгонзолой
- Перці фаршировані по-по-італійськи
- Гриби смажені з кускусом та овочами
- Перці Пьемонтезе
- Фриттата з цукіні
- Деруни сырно-тыквенно-картопляні
- Духмяна картопля по-іспанською
- Цибульний мармелад
- Кавказька червона аджика
- Пряні баклажани
- Фарфалле з овочами, песто і сиром
- Паста з морепродуктами
- Перці, фаршировані сиром
- Рол з шинкою
- Баклажанна ікра
- Печена картопля (з цибулею і куркумой)
- Сырно-овочевий тарт
- Ананас, фарширована рисом з креветками
- Жульєн з овочів з яйцем
- Паста з фрикадельками і гарбузовим соусом
- Картопляна корж
- Молода картопля з горошком і фетою
- Чатні гострі з помідорів
- Патисони, фаршировані м'ясом
- Рисова локшина з баклажанами та грибами
- Смажену картоплю по-новому
- Італійський омлет
- Гратен з цвітної капусти
- Калду Верде
- Запечені цибульні кільця в хрусткій паніровці
- Як готувати суші?
- Яєчня на тостах
- Запіканка із цвітної капусти з козячим сиром
- Креветки, запечені з овочами в раковинах
- Сендвіч з салямі
- Баклажанна сальса
- Запечені яловичі ребра в маринаді
- Картофельно-рибні котлети
- Ньокі з соусом з горгонзоли
- Перець, фарширований сиром та овочами
- Соус для шашлику і гриля
- Картопляна запіканка з сиром мюнстер
- Мідії з гострим соусом
- Помідори з духовки під хлібної скоринкою
- Запечена гарбуз з бринзою
- Портобелло, фаршировані пастою
- Фарширований перець з духовки
- Гарнір з перловки з овочами та куркою
- Кабачкова ікра
- Мідії з шафраном та овочами
- Баклажани в сметані по-грузинськи
- Рагу з баклажанами
- Тепла фунчоза з оливковою олією
- Відкритий пиріг з баклажанами та козячим сиром
- Тарт з брокколі
- Цвітна капуста з насінням тмину і йогуртом
- Мариновані огірочки
- Сирні битки з капустою
- Фаршировані помідори
- Булгур з капустою і м'ясом
- Кукурудза запечена у фользі
- Голубці в легкій овочевому соусі
- Запечена капуста "Незвичайна"
- Угорський яєчний паштет
- Закуска з баклажан з моцареллою
- Картопляна запіканка з грибами
- Овочеве рагу
- Капоната (Caponata)
- Сабджі з картоплі в коржах Чапаті
- Тост із спаржею і яєчнею
- Жульєн з білих грибів
- Кабачки по-угорською
- Пхали зі шпинату з волоськими горіхами
- Кабачкові рулетики з фаршем до яєчної заливанні
- Пшоняна каша з сиром по-селянські
- Японський омлет
- Овочева сковорода по-грецькому звався
- Спагетті з соусом з печінки і грибів
- Яйця фаршировані буряком і оселедцем
- Баклажани по-корейски
- Овочевий терін з баклажанів з бринзою
- Соус з шампіньйонами
- Баклажани в томатно-коричном соусі
- Запіканка гарбузова
- Молода картопля з-селянські
- Баклажанні" хрустики"
- Ліниві голубці з духовки
- Фаршировані кошики з пісочного тіста
- Кубанська закуска
- Мусака з фаршем і баклажанами
- Паста з цибулею, беконом і козячим сиром
- Tagliolini з чорізо і зеленим горошком
- Картопляні котлети з грибами
- Котлети з кабачків
- Закуска з перців по-армянски
- Курячі фрикадельки з овочами і пастою
- Паста з лисичками
- Гречана каша з грибами
- Картопля в соляній шкаралупі
- Що таке форшмак?
- Ліниві голубці
- Рис із замороженими мідіями і овочами
- Селера по-корейски
- Деруни з грибним соусом
- Морквяні котлети
- Оладки з сирих баклажанів
- Кошики з томатів з сирною начинкою
- Спагетті з авокадо
- Спагеті карбонара
- Корисні поради
Последние записи
- Запечена капуста "Незвичайна"
- Цвітна капуста з насінням тмину і йогуртом
- Тепла фунчоза з оливковою олією
- Запечена гарбуз з бринзою
- Яєчня на тостах
- Тушкована капуста по-німецьки
- Спагеті карбонара
- Спагетті з соусом з печінки і грибів
- Сабджі з картоплі в коржах Чапаті
- Сирні битки з капустою
- Смажену картоплю по-новому
- Рол з шинкою
- Рисова каша з хурмою
- Стручкова квасоля-андалузски
- Рис із замороженими мідіями і овочами
© 2013 All rights reserved