Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * паста Tagliolini
    * пармезан
    для соусу:
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * зелений горох в стручках 100 г
    * томати-черрі 6 шт.
    * чорізо 100 г
    * вершки 200 мл
    * оливкова олія для смаження
    Влити в сковороду невелику кількість олії. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і трохи обсмажити на маслі.
    Стручки гороху нарізати на 2-3 частини і додати до цибулі. Томати розрізати навпіл і додати в сковороду. Покласти шматки чорізо, перемішати.
    Влити вершки, посолити за смаком і трохи уварити - соус готовий. Відварити пасту аль денте. Воду злити, заправити її соусом.
    Розкласти пасту по тарілках, посипати тертим пармезаном і подати до столу.