Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* паста Tagliolini
* пармезан
для соусу:
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* зелений горох в стручках 100 г
* томати-черрі 6 шт.
* чорізо 100 г
* вершки 200 мл
* оливкова олія для смаження
Влити в сковороду невелику кількість олії. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і трохи обсмажити на маслі.
Стручки гороху нарізати на 2-3 частини і додати до цибулі. Томати розрізати навпіл і додати в сковороду. Покласти шматки чорізо, перемішати.
Влити вершки, посолити за смаком і трохи уварити - соус готовий. Відварити пасту аль денте. Воду злити, заправити її соусом.
Розкласти пасту по тарілках, посипати тертим пармезаном і подати до столу.