Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
яйця - 4 шт.
помідори - 2 шт.
часник - 2 зубчики
вода - 1 ст. ложка
оливкова олія - 2 ст. ложки
базилік - 6-8 листків
перець чорний мелений
сіль морська
Приготування:
Помідори обшпарте, зніміть шкірку і насіння, м'якоть наріжте кубиками. Часник роздушіть з допомогою преса. Яйця збийте з водою, перцем і сіллю.
Помідори розділіть на 2 рівні частини і обсмажте окремо на 2 сковородах діаметром 20 см з 1 столовою ложкою масла. Додайте часник та базилік.
Яєчну суміш, розділивши порівну, вилийте до помідорів. Смажте омлет без кришки на середньому вогні.
Готові омлети складіть і перекладіть на підігріті тарілки.
Приємного апетиту!