Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * часник 3 зубчіка
    * оливкова олія 12 - ст. л.
    * червоний солодкий перець 1/4 шт.
    * ріпчасту цибулю 1/4 головки
    * спаржа 8 шт.
    * чорізо 6 шматочків
    * яйця 2 шт.
    * чорний або сірий хліб 2 шматки
    У сковороді розігріти олію. Часник обчистити, розрізати навпіл, покласти в сковороду і обсмажити. Потім видалити. Перець і цибулю нарізати соломкою і обсмажити в часниковому маслі до м'якості.
    Спаржу промити, обсушити видалити товсті кінці і додати в сковороду. Обсмажувати 2-3 хвилини. Потім викласти чорізо, обсмажувати 2-3 хвилини всі разом.
    Потім всі інгредієнти витягнути з сковороди. На маслі, що приготувати яєчню-яєчню. Хліб підсушити в тостері до золотистої скориночки. На кожен шматок хліба покласти спаржу.
    Посипати обсмаженою цибулею і перцем. Покласти шматки ковбаси. В останню чергу покласти яєчню. Прикрасити бутерброд свіжою зеленню і подати до столу.
    Приємного апетиту!