Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* часник 3 зубчіка
* оливкова олія 12 - ст. л.
* червоний солодкий перець 1/4 шт.
* ріпчасту цибулю 1/4 головки
* спаржа 8 шт.
* чорізо 6 шматочків
* яйця 2 шт.
* чорний або сірий хліб 2 шматки
У сковороді розігріти олію. Часник обчистити, розрізати навпіл, покласти в сковороду і обсмажити. Потім видалити. Перець і цибулю нарізати соломкою і обсмажити в часниковому маслі до м'якості.
Спаржу промити, обсушити видалити товсті кінці і додати в сковороду. Обсмажувати 2-3 хвилини. Потім викласти чорізо, обсмажувати 2-3 хвилини всі разом.
Потім всі інгредієнти витягнути з сковороди. На маслі, що приготувати яєчню-яєчню. Хліб підсушити в тостері до золотистої скориночки. На кожен шматок хліба покласти спаржу.
Посипати обсмаженою цибулею і перцем. Покласти шматки ковбаси. В останню чергу покласти яєчню. Прикрасити бутерброд свіжою зеленню і подати до столу.
Приємного апетиту!