Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 цукіні,
150 г панірувальних сухарів,
1 ст. ложка тертого сиру пармезан,
1 ч. л. сушеного,
1 ч. ложка часникової солі,
2 яйця,
2 ст ложки вершків,
6 ст. ложок борошна,
100 мл рослинної олії.
Спосіб приготування:
Цукіні перед приготуванням тонко нарізати. Окремо в миску насипають панірувальні сухарі, додати тертий сир пармезан, часникову сіль і чебрець. Усі ретельно перемішують і висипають на лоток або велику плоску тарілку. В іншу миску розбивають яйця і змішують їх з вершками. Ще на один лоток насипають борошно.
Далі починають кожен шматочок цукіні обвалювати в борошні, потім вмочати в яйці з вершками і, нарешті, панірувати в цукровій суміші. Оброблені таким чином платівки цукіні складають на третій лоток.
Сковороду ставлять на середній вогонь і нагрівають у ній масло. Коли масло нагріється цукіні смажать невеликими партіями за півтори хвилини з кожного боку. Готові смажені цукіні викладають на паперові рушники, щоб видалити з них зайве масло. Подають цукіні як закуску. Окремо до них можна подати який небудь пікантний соус.
Як бачите, немає нічого складного в тому, щоб приготувати цукіні смажений в сухарях. Таким же чином можна смажити кабачки, патисони.