Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Це блюдо з моїх найулюбленіших на швидку руку з цвітної капусти. Ви запікаєте її з оливковою олією, цілими насінням кмину, сіллю й чорним перцем, аромат у квартирі такий, що ви обов'язково відкриєте духовку, щоб вкрасти шматочок, навіть найзатятіші анти-вегетаріанці не устаят. Запечену капусту заправляєте йогуртом, зернами граната. Я впевнена, ви будете приємно здивовані, стільки ароматів з невеликої кількості інгредієнтів.
Інгредієнти:
Цвітна капуста (великий качан) - 1 шт
Гранат (зерна) - 0,5 шт
Насіння кмину (цілі) - 1 ч. л.
Оливкова олія - 3 ст. л.
Сіль (та ще за смаком) - 0,5 ч. л.
Чорний перець (мелений) - 0,5 ч. л.
Йогурт (класичний)
Приготування:
У мене був великий качан капусти.
Розігріти духовку до 200 градусів. Змастіть деко 1 ст. л. оливкової олії. Цвітну капусту розділити на суцвіття, не обов'язково однакового розміру.
Змішати капусту з маслиновим маслом, що залишилося, кмином, сіллю і перцем .
Викласти на деко. Запікати хвилин 20-30 ( кілька разів перешкодити) до золотистого кольору і готовності капусти.
Цвітну капусту охолодити , додати йогурт, зерна граната і зелень.И можна подавати на стіл-дуже смачно , корисно і ароматно!
Фото і рецепт: Janecheh