Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Це блюдо з моїх найулюбленіших на швидку руку з цвітної капусти. Ви запікаєте її з оливковою олією, цілими насінням кмину, сіллю й чорним перцем, аромат у квартирі такий, що ви обов'язково відкриєте духовку, щоб вкрасти шматочок, навіть найзатятіші анти-вегетаріанці не устаят. Запечену капусту заправляєте йогуртом, зернами граната. Я впевнена, ви будете приємно здивовані, стільки ароматів з невеликої кількості інгредієнтів.
    Інгредієнти:
    Цвітна капуста (великий качан) - 1 шт
    Гранат (зерна) - 0,5 шт
    Насіння кмину (цілі) - 1 ч. л.
    Оливкова олія - 3 ст. л.
    Сіль (та ще за смаком) - 0,5 ч. л.
    Чорний перець (мелений) - 0,5 ч. л.
    Йогурт (класичний)
    Приготування:
    У мене був великий качан капусти.
    Розігріти духовку до 200 градусів. Змастіть деко 1 ст. л. оливкової олії. Цвітну капусту розділити на суцвіття, не обов'язково однакового розміру.
    Змішати капусту з маслиновим маслом, що залишилося, кмином, сіллю і перцем .
    Викласти на деко. Запікати хвилин 20-30 ( кілька разів перешкодити) до золотистого кольору і готовності капусти.
    Цвітну капусту охолодити , додати йогурт, зерна граната і зелень.И можна подавати на стіл-дуже смачно , корисно і ароматно!
    Фото і рецепт: Janecheh