Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Наскільки цей паштет угорська, не знаю, знайшла його на грузинському кулінарному сайті під такою назвою. Але судячи з того, що Угорщина є країною-лідером у світі за споживання яєць, цілком може бути, що звідти паштет і відбувається. Точно можу сказати тільки те, що паштет дуже смачний. І готується дуже легко. А якщо хто не знає, з чого він створений, ні за що не здогадається, що не м'ясної.
    Інгредієнти:
    * Цибуля ріпчаста - 250 р
    * Яйце куряче (варені) - 4 шт
    * Горіхи волоські - 50 г
    * Часник - 2 зуб.
    * Сіль (неповна) - 1 ч. л.
    * Перець чорний (мелений)
    * Масло вершкове - 2 ст. л.
    * Олія - 1 ст. л.
    Приготування
    Цибулю ріжемо кубиками. Обсмажуємо до золотистого кольору на суміші вершкового масла і олії.
    Яйця очищаємо від шкаралупи, чистимо часник і горіхи. Обсмажену цибулю, яйця, горіхи і часник поміщаємо в блендер, туди ж додаємо сіль, перець і збиваємо до однорідного стану.
    Готовий паштет викладаємо з блендера, додаємо, якщо вважаємо за потрібне, сіль і перець і ставимо в холодильник на годину-два.
    Фото і рецепт: ЭнВэ