Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Баклажан (середній) - 1 шт
козячий Сир м'який (можна замінити рікоттою) - 150 г
Помідори черрі - 4-5 шт
Маслини - 6-8 шт
Тісто рублене - 250 р
Молоко - 100 мл
Яйця - 2 шт
оливкова Олія для смаження)
Сіль, перець, розмарин
Приготування:
Баклажани помити, порізати кружечками приблизно 4мм, посолити і залишити на 20 хвилин.
Потім підсмажити їх на оливковій олії до золотистого кольору з двох сторін.
Покласти на паперовий рушник.
Помідори перерізати навпіл, з маслин вийняти кісточки.
Козячий сир змішати (не збивати) з яйцями і молоком. Посолити, поперчити і додати розмарин. Якщо не любите козиний сир, можна замінити рікоттою.
На приготуванні рубаного тесту зупинятися не буду, тому що на сайті його багато рецептів. Якщо хочете можете приготувати так (http://www.povarenok.ru/recipes/show/51817/ )
Тісто розкачати. На дно форми покласти пекарскую папір, на неї - тісто, яке наколоти.
Вилити на дно тесту яично-сирну суміш.
Викласти баклажани, помідори і маслини.
Випікати, попередньо розігрітій до 200° духовці протягом 35 хвилин.
Фото і рецепт: Sugar