Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Дуже швидкий і не нудний сніданок. Раз-два і готово! А родина вам вдячна за винахідливість. Складові в рецепті можуть залежати від вмісту вашого холодильника. Я робила з тим, що є у мене. Можливі варіанти.
Інгредієнти:
ковбаса - 4 або 5 шматочків;
помідор - 1 маленький;
яйця - 2 шт;
молоко - 2 ст.л.;
петрушка - 2 гілочки;
хліб - 2 шматки;
рослинна олія - 1 ст.л.;
сіль, перець чорний мелений.
Ріжемо ковбасу дрібним кубиком.
На розігрітій з рослинним маслом сковороду обсмажуємо ковбасу пару хвилин на середньому вогні. Тим часом поріжемо також помідор.
Відправляємо його до ковбаси. Смажимо ще хвилину!
Поки дрібно поріжемо листочки петрушки, відправляємо їх у сковорідку, перемішуємо.
В миску розбиваємо яйця, наливаємо молоко, солимо, перчимо. Перемішуємо вилкою.
Виливаємо яєчну суміш у сковорідку і відразу починаємо заважати лопаткою. Яєчня схопиться буквально за хвилину. Готово.
В тостері підсмажуємо 2 шматки хліба (на ваш смак, у мене чорний).
Викладаємо яєчню на тости і на стіл!
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: Ольга