Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * яйця 4-6 шт.
    * велика солодка буряк 1 шт.
    * оселедець з/з 1 філе
    * тертий сир 100 г
    * часник 1 маленький зубчик
    * майонез
    * рукола
    * зелений лук для прикраси
    Буряк запекти в духовці до м'якості, охолодити. (Краще всього це зробити заздалегідь.) Яйця відварити, охолодити, очистити і розрізати навпіл. Витягти жовтки.
    буряк Натерти на крупній тертці. Додати до буряків тертий сир. Покласти натерті на дрібній терці жовтки. Додати подрібнений часник. Заправити масу майонезом, перемішати.
    Половинки яєць наповнити бурякової масою. Оселедець нарізати на порційні шматки і викласти на буряк. На тарілку викласти рукколу, яйця, посипати подрібненою зеленою цибулею.
    Подавати до столу негайно! Подавати можна на великому блюді або порційно.
    Приємного апетиту!