Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 баклажан (великий),
2 свіжих помідорів,
200 г моцарелли,
1 зубчік часнику,
рослинна олія,
1 пучок петрушки (зелень),
сіль за смаком,
перець за смаком.
Приготування:
Баклажан порізати кружальцями завтовшки в 1 см.
Викласти на сковороду з рослинним маслом і обсмажити до готовності із двох сторін по 2 хвилини.
Помідори розрізати і видалити насіння і серединки. Нарізати смужками.
Скласти в миску помідори, шматочками порізану моцареллу і нашатковану зелень.
Смажені баклажани потрібно розрізати на четвертинки й додати в миску.
Посолити і поперчити. Заправити олією. Часник пропустити через прес і додати в кінці.
Викласти на таріль і подавати зі свіжою хлібної коржем.
Приємного апетиту!