Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 баклажан (великий),
    2 свіжих помідорів,
    200 г моцарелли,
    1 зубчік часнику,
    рослинна олія,
    1 пучок петрушки (зелень),
    сіль за смаком,
    перець за смаком.
    Приготування:
    Баклажан порізати кружальцями завтовшки в 1 см.
    Викласти на сковороду з рослинним маслом і обсмажити до готовності із двох сторін по 2 хвилини.
    Помідори розрізати і видалити насіння і серединки. Нарізати смужками.
    Скласти в миску помідори, шматочками порізану моцареллу і нашатковану зелень.
    Смажені баклажани потрібно розрізати на четвертинки й додати в миску.
    Посолити і поперчити. Заправити олією. Часник пропустити через прес і додати в кінці.
    Викласти на таріль і подавати зі свіжою хлібної коржем.
    Приємного апетиту!