Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    Перець болгарський (невеликий) - 0,6-0,7 кг;
    Часник - 8 зуб.;
    Олія (близько) - 0,25 склянки;
    Помідор - 2 шт;
    Зелень (кінза, петрушка) - 2 пуч.;
    Сіль - 1 ст.л.;
    Лимонний сік - 0,5 склянки;
    Цукор - 2 ст.л.;
    чорний Перець (мелений; за смаком) ;
    Приготування:
    Помиті перці, не очищаючи від насіння і плодоніжок, підсмажити на рослинній олії. Скласти в глибоку миску.
    Готуємо маринад:
    Помідори потерти на середній тертці, додати лимонний сік, нарізану зелень, видавлений через прес часник, олію, на якому смажився перець, сіль, цукор, перець чорний, все перемішати і залити обсмажений перець.
    Покласти зверху тарілку і невеликий вантаж. Прибрати в холодильник мінімум на 2 години, а краще на ніч, тоді перчики повністю просочаться і будуть ароматнейшими.
    Приємного апетиту!
    Коли перчики будуть з'їдені, маринад можна використовувати для маринування шматки свинини для запікання, виходить неймовірно смачне м'ясо.
    Фото і рецепт: Олена М.