Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Перець болгарський (невеликий) - 0,6-0,7 кг;
Часник - 8 зуб.;
Олія (близько) - 0,25 склянки;
Помідор - 2 шт;
Зелень (кінза, петрушка) - 2 пуч.;
Сіль - 1 ст.л.;
Лимонний сік - 0,5 склянки;
Цукор - 2 ст.л.;
чорний Перець (мелений; за смаком) ;
Приготування:
Помиті перці, не очищаючи від насіння і плодоніжок, підсмажити на рослинній олії. Скласти в глибоку миску.
Готуємо маринад:
Помідори потерти на середній тертці, додати лимонний сік, нарізану зелень, видавлений через прес часник, олію, на якому смажився перець, сіль, цукор, перець чорний, все перемішати і залити обсмажений перець.
Покласти зверху тарілку і невеликий вантаж. Прибрати в холодильник мінімум на 2 години, а краще на ніч, тоді перчики повністю просочаться і будуть ароматнейшими.
Приємного апетиту!
Коли перчики будуть з'їдені, маринад можна використовувати для маринування шматки свинини для запікання, виходить неймовірно смачне м'ясо.
Фото і рецепт: Олена М.