Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
Гарбуз (невелика)
Бринза - 200 г
Помідор - 3 шт
Масло вершкове - 50 г
Приготування
Гарбуз помити і розрізати на кілька частин, почистити від насіння і відварити в підсоленій воді до м'якості.
Гарбуз відкинути на друшляк, щоб стекла вода, охолодити і очистити від шкірки.
Порізати кубиками. Форму для запікання змастити вершковим маслом і викласти шар гарбуза.
На гарбуз покласти шар подрібненої бринзи, потім знову гарбуз і бринза.
Останній шар - помідори, порізані кружальцями.
Полити розтопленим вершковим маслом і запекти в духовці до готовності помідор.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: reed