Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Жульєн з овочів з яйцем
Інгредієнти:
(на 2 порції)
кабачок невеликий 1 шт.
баклажан невеликий 1 шт.
ріпчасту цибулю 1 шт.
стиглий томат 1 шт.
спаржа за бажанням 50 г
рослинна олія
сметана 1-2 ст. л.
сир 50 г
яйця 2 шт.
сіль, перець
Кабачок і баклажан очистити від шкірки, нарізати соломкою. У сковороді розігріти олію і обсмажити овочі.
Ріпчасту цибулю нарізати соломкою і покласти в сковороду до овочів. Спаржу нарізати і додати до інших інгредієнтів. Помідори нарізати і обсмажити разом з овочами.
Овочі посолити і поперчити за смаком. Додати сметану. Покласти тертий сир, перемішати. Розкласти масу за вогнетривким формах. Розбити яйце.
Поставити в духовку і запікати 10 хвилин при 180-200 градусах, поки яйце не "схопиться". Готову страву подати до столу.
Приємного апетиту!