Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* філе сібаса на шкірі 2 шт.
* сіль, білий перець, сушений базилік
* олія для смаження
для соусу:
* сік лимона 60 мл
* гірчиця 1 ст. л.
* оливкова олія 120 мл
* орегано
* сіль, перець
Спосіб приготування:
На філе риби з боку шкіри зробити надрізи. Філе посолити, поперчити і посипати базиліком.
У сковороді розігріти олію, викласти рибу і обсмажити з обох боків до готовності. Для приготування соусу вилийте в миску сік лимона, покладіть гірчицю і добре збийте.
Влийте оливкова олія, перемішайте. Соус приправте сіллю, перцем і орегано. Рибу викласти на блюдо, полити соусом і подайте до столу.
Приємного апетиту!