Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * філе сібаса на шкірі 2 шт.
    * сіль, білий перець, сушений базилік
    * олія для смаження
    для соусу:
    * сік лимона 60 мл
    * гірчиця 1 ст. л.
    * оливкова олія 120 мл
    * орегано
    * сіль, перець
    Спосіб приготування:
    На філе риби з боку шкіри зробити надрізи. Філе посолити, поперчити і посипати базиліком.
    У сковороді розігріти олію, викласти рибу і обсмажити з обох боків до готовності. Для приготування соусу вилийте в миску сік лимона, покладіть гірчицю і добре збийте.
    Влийте оливкова олія, перемішайте. Соус приправте сіллю, перцем і орегано. Рибу викласти на блюдо, полити соусом і подайте до столу.
    Приємного апетиту!