Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г філе тріски,
    1 банка консервованих томатів з пюре,
    8-10 пір ’ їнок зеленого лука,
    100 г бебі моркви,
    1 ч. ложка сухих базиліка,
    2 зубчики часнику,
    рослинна олія,
    сіль, перець за смаком.
    Приготування:
    Дрібно нашинковану часник і зелену цибулю обсмажити на рослинній олії.
    Додати томати. Добре розім'яти і згасити 2-3 хвилини. Додати базилік.
    Морква розморозити. Додати моркву в соус. Посолити і поперчити за смаком. Готувати ще 3-5 хвилин.
    Рибу порізати невеликими шматочками. Додати в соус.
    Готувати на повільному вогні під кришкою ще 15 хвилин. Викласти на тарілку і прикрасити гілочками петрушки.
    Приємного апетиту!