Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    3 стейка кети,
    100 г рису,
    2 ст. ложки консервованого горошку,
    50 г сиру,
    1 ст. ложка вершкового масла,
    200 г цвітної капусти броколі або,
    1 морква,
    1/2 ч. ложки приправи лимонний перець,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Рибу промити, посолити і натерти лимонним перцем. Дати постояти 30 хвилин.
    Рис промити і перекласти в спеціальний відділ пароварки. Посолити.
    Викласти у другий відсік.
    У третій можна покласти морква, порізану кільцями, брокколі і цвітну капусту.
    Налити води в пароварку і варити 30 хвилин. Готовий рис викласти в миску заправити маслом, додати тертий сир і консервований горошок.
    Перемішати рис, горошок і сир.
    Викласти на тарілку рибку, рис та овочі. Прикрасити шматочком лимона.
    Приємного апетиту!