Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    700-800 г філе білої риби
    75 г борошна
    2 ч.л. меленого розмарину
    2 ч.л. шавлії
    сіль
    мелений чорний перець
    рослинна олія
    2 ст.л. вершкового масла
    2 зуб. часнику
    Змішати борошно, розмарин, шавлія, сіль і перець. Обваляти в цій суміші порційні шматки риби.
    сотейнику розігріти олію (2 ст.л.) і обсмажити шматочки риби за 3-4 хвилини з кожного боку. Рибу викласти на тарілку.
    В сотейник додати вершкове масло і пропущений через прес часник. Шматочки риби обсмажити з часником до готовності (по 4-5 хвилин з кожного боку).
    подавати Рибу з овочами.