Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * морська Риба - 700 г
    * Цибуля ріпчаста - 1 шт
    * Гірчиця французька - 1 ст. л.
    * Лимон (сік і цедра) - 1 шт
    * Оливки (зелені) - 10 шт
    * оливкова Олія - 1 ст. л.
    * Кунжут - 1 ст. л.
    * Чебрець (трохи)
    * Сіль за смаком)
    * Перець (за смаком)
    Приготування:
    Підготуємо рибу. У мене була лемонема. Якщо потрібно очистити від луски, нутрощів. Зрізуємо плавники. Нарізаємо рибу порційними шматками.
    Укладаємо у форму для запікання, солимо за смаком. Посипаємо цедрою лимона, поливаємо лимонним соком.
    Розігріваємо на сковороді оливкова олія. Цибулю нарізати соломкою, обсмажуємо.
    наприкінці смаження додаємо гірчицю. Викладаємо цибулю на рибу.
    Оливки нарізаємо, посипаємо зверху. Перчимо за смаком. Посипаємо кунжутом і кладемо зверху гілочки чебрецю для аромату.
    Запікаємо при температурі 190 градусів, у відкритій формі, протягом 30-40 хвилин.
    Подаємо з овочами або рисом.
    Фото і рецепт: Julja_lja