Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    3 шт. камбали,
    щіпка меленої паприки,
    1/4 ч. ложки лимонного перцю,
    1 цибулина,
    1 морква,
    100 г стручкової квасолі (заморожування),
    рослинна олія,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Рибу вимити і почистити. Видалити голову і нутрощі.
    Зрізати плавники ножицями. Зняти шкіру починаючи з хвоста, притримуючи рибу впевненими ривками і допомагаючи гострим маленьким ножем.
    В окремій мисці змішати спеції, сіль і 2 ложки рослинної олії.
    Добре натерти рибу з двох сторін і викласти на деко з фольгою. Запікати в духовці 25 хвилин при температурі 200 градусів С.
    Для гарніру обсмажити рис з дрібно нашинкованою цибулею на сковороді з рослинним маслом, приблизно 2-3 хвилини.
    Додати води і готувати ще 5 хвилин. Потім додати овочі і перемішати. Зменшіть вогонь та готуйте на повільному вогні. При необхідності додати ще води.
    Накрити кришкою і тушкувати поки овочі не стануть м'якими. Посолити і перемішати.
    Подавайте рибу з рисом та овочами.