Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г філе горбуші,
    2 ст. ложки рису,
    1 яйце,
    1 шматок батона,
    1 цибулина,
    1 ч. ложка вершкового масла,
    овочі для гарніру (заморожування моркву і квасоля),
    сіль, перець за смаком,
    рослинна олія.
    Приготування:
    Філе відокремити від шкіри і порізати невеликими шматочками.
    Прокрутити на м'ясорубці рибу, додавши ломик батона і цибулю.
    Рис відварити до напівготовності.
    Додати у фарш яйце і рис. Посолити і поперчити.
    Добре перемішати і сформувати невеликими котлетками.
    Обсмажити на невеликій кількості олії з двох боків. Додати ¼ склянки води і тушкувати на середньому вогні до готовності.
    Овочі розморозити.
    Викласти в сковороду, додати кілька столових ложок води і вершкове масло, готувати під кришкою 5-7 хвилин на середньому вогні.
    Викласти на тарілки котлетки і гарнірувати овочами. За бажанням посипати дрібно посіченої зеленню.
    Приємного апетиту!