Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти (на чотирьох осіб):
    4 шматка свіжого лосося
    16 шт. лука-шалот
    1/4 л рідких вершків
    2 столові ложки негострий гірчиці
    сік 1/2 лимона
    оливкова олія
    сіль
    перець
    Приготування:
    Очистіть цибулю-шалот і обсмажте його на сковорідці з маслом. Зменшіть вогонь і варіть протягом 20 хвилин.
    Міксером збийте вершки. Коли вони будуть готові, додайте столову ложку гірчиці і добре перемішайте вилкою.
    Покладіть столову ложку гірчиці в глибоку тарілку, додайте масло і перемішайте вилкою.
    Посоліть - поперчіть лосось і обсмажте його з двох сторін на сковорідці на сильному вогні за 2 хвилини з кожного боку.
    Лосось викладіть на деко, збризніть лимонним соком, зверху покрийте вершками.
    Поставте в розігріту духовку на 2-3 хвилини. Подавайте з цибулею шалот і гірчичним соусом. Прикрасьте зеленню.
    Приємного апетиту!